søndag den 16. marts 2014

Opskriften på 'Verdens Bedste Weekend'

... Indeholder følgende ingredienser:
6 stk jyder
30 stk tarteletter
12 stk burgers the American way
5 liter hvidvin
25+ stk øl
2 runder Cranium (som Josefine, Maiken og jeg er ubesejrede i)
1 udsendelse af Xfactor
1 udsendelse af MGP
1 stk visning af 'Frozen'
Hæklegrej

Krydret med slik, chips, dip og sodavand

Location er underordnet!


Sådan laver man verdens bedste weekend. Karina så endelig sit snit til, at besøge os allesammen herovre østpå - og det skulle da fejres. Først med amerikanske burgere hos Peter og Josefine i NV, dernæst med danske tarteletter hos os. Åh, hvor var det dog fantastisk at være samlet igen! Gid vi kunne fortsætte hver weekend fra nu. 

I dag skulle vi kun én ting: vaske de sidste ting op fra i går. Det er lettere sagt end gjort, når man pludselig ikke har varmt vand i bygningen! Det kom heldigvis tilbage, så den opgave er nu løst til UG. Tilbage er der, at se en Arsenal-kamp i sofaen med en pose chips indenfor rækkevidde, og færdiggørelse af mit seneste projekt:



Et hæklet cover tip iPad mini. Oprindelig var det tiltænkt mig selv, men jo længere arbejdet sted frem, jo mere gik det op for mig, at jeg ikke er så meget til orange - den idé var bedre på tegnebrættet! MEN! Så er det jo godt, at forældre er forpligtet til at elske ALT, hvad deres børn fremstiller, lige fra lerfigurer til køleskabstegninger. Så mon ikke at dette cover nok skal falde i god jord hos min elskede mor? Hun får den i hvert fald med posten en af de næste par dage - uden returblanket.

Nu venter mit evighedsprojekt igen på min opmærksomhed. Slut med små overspringsprojekter! Nu har Kvickly også været så rare at smide deres garn på hylderne igen, så jeg kan komme videre! (Man kan altså ikke bare fjerne hele garnafdelingen, uden lige at give et heads up, så jeg kan nå at fylde depoterne!!!)

Aftensmaden står på tartelet-rester fra i går. Muligvis skal det jævnes lidt, hvis vi ikke skal spise fyldet med en ske!

Slut herfra.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar